Hyppää sisältöön

Benecol OAT - hyvää sydämelle ja maapallolle

Vastuullisuus on Benecol OAT -tuotteiden sydämessä – kasvipohjainen ruoka on askel ympäristöystävällisempään arkeen! Benecol pitää myös huolta koko tuotantoketjun vastuullisuudesta.
kaura

VALMISTETTU SUOMESSA, KOTIMAISESTA KAURASTA

Benecol OAT -tuotteet ovat 100% kasvipohjaisia ja valmistetaan kotimaisesta, gluteenittomasta kaurasta. Benecol OAT -tuotteiden kaura hankitaan suoraan viljelijöiltä, alle 150 kilometrin etäisyydeltä Nokian myllyltämme. Nokialta kaura kuljetetaan Raisioon tehtaalle.

Uusi kasvipohjaisia tuotteita valmistava tehtaamme on vegaaninen, maidoton, soijaton, gluteeniton ja pähkinätön.

HIILINEUTRAALILLA ENERGIALLA VALMISTETTU

Benecol OAT -tuotteet valmistetaan hiilineutraalilla energialla Raisiossa, keväällä 2021 valmistuneessa kasvipohjaisten tuotteiden valmistukseen erikoistuneessa tehtaassamme.

Tehtaallamme käytetään kahdenlaista energiaa: sähköä sekä tuotannon höyryä/lämpöä.

Lämpö ja höyry tulevat omasta bioenergialaitoksestamme, jossa käytetään uusiutuvaa energialähdettä, puuhaketta. Koko tehdasalueella on käytetty hiilineutraalia sähköä jo kymmenen vuoden ajan. Sähkön hankimme hiilidioksidivapaana eli muilla kuin fossiilisilla polttoaineilla tuotettuna.

Benecol OAT

100% KIERRÄTETTÄVÄT, KARTONKIPOHJAISET PAKKAUKSET

Kaikki Benecol OAT -tuotteet pakataan kartonkipohjaisiin pakkauksiin, jotka on tehty pääosin kasvipohjaisista materiaaleista.

Benecol OAT -kaurashot

  • Kaurashottien pullot ovat TetraPak® -pakkauksia.
  • Kartonki on peräisin vastuullisesti hoidetuista ja valvotuista metsistä, jotka on sertifioinut Forest Stewardship Council (FSC) fsc.org.
  • Säilyvyyden takaamiseksi pulloissa käytetään ohuita muovikerroksia, ja pullon yläosa ja korkki on valmistettu muovista.

Benecol OAT -kauragurtti

  • Kauragurttien purkin materiaalista on yli 80% paperia. Kartonkipohjaisen purkin hiilidioksidipäästöt ovat noin 60% alhaisemmat kuin perinteisten muovipurkkien.

MUISTA KIERRÄTTÄÄ!

Benecol OAT -kaurashotin pullo ja kartonkivyöte kierrätetään kartonkina ja korkki muovina.

Benecol OAT -kauragurtin purkki ja kansi kierrätetään kartonkina. Välikansi on alumiinia ja se kierrätetään metallina.

Lue lisää Raisio-konsernin vastuullisuudesta:

Vastuullisuusraportti

Haku