Hyppää sisältöön

Aprikoosiletut

Nämä pannukakut sopivat herkutteluun milloin tahansa.
Valmistusaika
Ainesosat
  • 1/2 dl
    Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
  • ripaus suolaa
  • 1
    kananmuna
  • 3 dl
    maitoa
  • 1 rkl
    sulatettua Benecol Benecol Maistuvaa levitettä
  • 60 g
    kuivattuja aprikooseja paloiteltuna
Ohjeet
  1. Sekoita jauhot ja suola kulhossa ja tee pohjalle kolo. Riko muna koloon, lisää sulatettu Benecol Maistuva ja puolet maidosta.
  2. Sekoita jauhot nesteeseen vähitellen, kunnes ne ovat kokonaan sekoittuneet, ja vatkaa sitten tasaiseksi taikinaksi. Sekoita loppu maito joukkoon vasta sen jälkeen.
  3. Kuumenna teflonpaistinpannu ensin kuumaksi ja alenna lämpötila sitten keskilämmölle. Lisää taikinaa ohuelti pannulle.
  4. Paista keskilämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes pinnalle alkaa muodostua kuplia. Käännä ja paista toiselta puolelta. Pidä lämpimänä tarjoiluun saakka.
  5. Tarjoile aprikoosien kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku