Hyppää sisältöön
avokado-sitruuna-kanapasta koristeltuna sitruunalla ja persiljalla

Avokado-sitruuna-kanapasta

2 annosta
Valmistusaika
alle 30 min
Ainesosat
  • 2 tl
    sitruunamehua (+kuori)
  • 4
    valkosipulinkynttä
  • 1
    avokado
  • 1 rkl
    kapriksia
  • 60 g
  • 2 rkl
    luomubroilerin rintafileitä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Pasta:
  • 7 dl
    vettä
  • 1/2 tl
    suolaa
  • 3 dl
    Torino Täysjyvä Cappelli pastaa
  • Lisäksi:
  • tuoretta basilikaa
Ohjeet
  1. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori ja purista puolikkaasta sitruunasta mehu.
  2. Kuori valkosipulin kynnet.
  3. Halkaise avokado ja poista kivi. Leikkaa kuutioiksi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Mausta broilerileikkeet suolalla ja pippurilla
  6. Laita paistinpannu kuumenemaan. Lisää pannuun Benecol Maistuva, sitruunan kuoriraaste, sitruunamehu, valkosipulit ja kaprikset.
  7. Paista leikkeet pannulla noin 2 1/2 minuuttia molemmin puolin. Valele leikkeitä paiston aikana paistoliemellä.
  8. Siirrä leikkeet sivuun.
  9. Laita avokadolohkot paistinpannulle. Lisää joukkoon kypsä pasta ja noin 1/2 dl keitinlientä.
  10. Paista hetken aikaa ja tarkista maku.
  11. Ripottele valmiin pastan päälle tuoretta basilikaa ja tarjoile broilerin kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku