Hyppää sisältöön
uunissa gratinoidut munakoisot

Gratinoidut munakoisot

4-6 annosta
Valmistusaika
alle 60 min
Ainesosat
  • 1
    munakoisoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • Paistamiseen:
  • Benecol Maistuva levite
  • Kuorrutukseen:
  • 100 g
    pecorino romano-juustoa
  • 2
    runsaasti tuoretta basilikaa
  • 1 dl
    korppujauhoja
  • 2 tl
    korppujauhoja
  • 1/2 dl
    sitruunamehua
  • 250 g
    mascarponea
  • Viimeistelyyn:
  • rypsiöljyä
Ohjeet
  1. Pese ja viipaloi munakoisot.
  2. Paista munakoisot Benecol Maistuvassa. Suolaa ja pippuroi.
  3. Aseta viipaleet leivinpaperoidulle uunipellille vieri viereen.
  4. Raasta juusto, suikaloi basilikat ja hienonna valkosipulin kynnet. Yhdistä korppujauhojen ja mascarponen kanssa.
  5. Levitä seos munakoisoviipaleiden päälle.
  6. Kuutioi tomaatit ja aseta ne kuorrutteen päälle.
  7. Pirskottele päälle rypsiöljyä.
  8. Gratinoi 250 asteessa noin 12 minuuttia.
  9. Tarjoa lisukkeena tai salaatin kanssa pääruokana.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku