Hyppää sisältöön
uunissa paistettua munakoisoa juuston ja tomaattien kera

Munakoisokääröt

Munakoisokääröjä tomaattisiivuilla ja juustolla.
4 annosta
Valmistusaika
30 min
Ainesosat
  • 25 g
    Benecol Oliivi levite
  • 1
    suuri munakoiso pitkittäin ohueksi siivutettuna
  • 25 g
    Benecol Maistuva levite
  • 1
    pieni sipuli pilkottuna
  • 75 g
    tuoreita leivänmuruja
  • 25 g
    pinjansiemeniä
  • 6
    salvianlehteä pilkottuna
  • puolikkaan sitruunan hienoksi raastettu kuori ja mehu
  • 3
    keskikokoista tomaattia ohueksi siivutettuna
  • 15g
    raastettua parmesaanijuustoa kuorrutteeksi
Ohjeet
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 asteeseen). Voitele sulanutta oliivilevitettä munakoisosiivujen molemmille puolille. Lisää siivut (tarvittaessa muutamassa erässä) kuumalle paistinpannulle ja anna kypsyä 1–2 minuuttia, kunnes pinta on kullanvärinen ja pehmeä. Siirrä pannu levyltä siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
  2. Sulata Benecol® Maistuva pienellä pannulla ja lisää sipuli. Anna kypsyä 5 minuuttia, kunnes se on pehmeää. Siirrä pannu levyltä ja sekoita joukkoon loput ainesosat (paitsi tomaatit ja parmesaani). Lisää hieman suolaa ja pippuria.
  3. Levitä täyte munakoisosiivujen päälle, taittele ja aseta tiiviisti uuninkestävään astiaan. Asettele tomaatinsiivut päälle ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Kypsennä 15 minuuttia, kunnes pinta on kullanvärinen. Tarjoile salaatin tai kasvisten kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku