Hyppää sisältöön
sieni-bruschetta alkupalat

Sieni-bruschetta

8 kpl
Valmistusaika
alle 30 min
Ainesosat
  • 1/2
    sipuli
  • 3 dl
    tuoreita sieniä (esim. herkkusieniä)
  • 30 g
    Benecol Maistuva levite
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 rkl
    balsamiviinietikkaa
  • 8
    pientä siivua täysjyväleipää
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • tuoretta persiljaa
Ohjeet
  1. Kuori ja pilko sipuli.
  2. Leikkaa sienet siivuiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle Benecol Maistuva.
  4. Paista rasvassa hetken aikaa sipulisilppua ja lisää sen jälkeen sienet.
  5. Paista seosta keskilämmöllä, kunnes sipulit ja sienet ovat pehmenneet ja saaneet väriä.
  6. Lisää mausteet ja balsamiviinietikka. Anna seoksen karamellisoitua. Siirrä pannu sivuun.
  7. Paahda leipäviipaleet kuumalla pannulla.
  8. Hiero leivän pinnat halkaistulla valkosipulilla ja laita sieniseosta niiden päälle. Koristele herkulliset bruschetat persiljasilpulla.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku