![[www.benecol.fi][581]crusted-salmon_960 sitruunakuorrutettua lohta vihanneksilla](https://evermade-benecol-multisite-website.s3.eu-north-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2020/06/25072010/www.benecol.fi581crusted-salmon_960.jpg)
Sitruunakuorrutettu lohi
Sirtuuna ja lohi ovat takuuvarma makuyhdistelmä.
4 annosta
Valmistusaika
50 min Ainesosat
-
500guusia perunoita, suurikokoiset halkaistuna
-
Benecol Oliivi levite
-
30gtuoreita leivänmuruja
-
30gkaurahiutaleita
-
10gvalutettua ja paloiteltua anjovista
-
15gvalutettua ja paloiteltua kaprista
-
1sitruunan hienoksi raastettu kuori
-
2rklruohosipulia
-
25gpinjansiemeniä
-
30gBenecol Oliivi levite
-
3lohifileetä à 130 g
-
Höyrytettyä parsaa tai herneitä
-
Sitruunalohkoja
Ohjeet
- Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 180 asteesen). Laita perunat uunivuokaan ja lisää joukkoon Benecol Oliivi -levitettä. Paahda 30 minuuttia, ravista vuokaa ajoittain.
- Sekoita keskenään leivänmurut, kaurahiutaleet, anjovikset, kaprikset, sitruunankuori, ruohosipuli ja pinjansiemenet. Lisää Benecol® Oliivi -levite ja sekoita tahnaksi. Laita lohenpalat tarttumattomalle uunipellille ja levitä leivänmuruseos niiden päälle. Paista uunissa 15–20 minuuttia.
- Tarjoile lohen kanssa perunoita, parsaa tai herneitä sekä sitruunalohkoja puristettavaksi annoksen päälle.
Reseptissä käytetyt tuotteet