Aasialaista kalaa ja vihreitä kasviksia
2 annosta
Valmistusaika
20 min Ainesosat
-
1pieni punainen chili
-
250 gparsakaalia tai parsaa
-
200 gpaksoita halkaistuna
-
100 gsokeriherneitä
-
2 150 gsiikafileetä
-
2 rklTamari Soijakastiketta
-
2 rklextra-neitsytoliiviöljyä tai rypsiöljyä
-
1 cm:npala tuoretta inkivääriä raastettuna
-
2 rklhunajaa
-
1 rklkorianterinlehtiä
-
1pieni sitruuna
Ohjeet
- Paloittele puolikas chili pieniksi paloiksi ja toinen puolikas isommiksi paloiksi. Jaa parsakaali, paksoi ja sokeriherneet kahdelle suurelle leivinpaperiarkille. Aseta kala kasvisten päälle.
- Sekoita tamarikastike, öljy, raastettu inkivääri, hunaja, silputtu korianteri ja paloiteltu chili pienessä kulhossa. Valuta seos kalafileiden päälle. Nosta leivinpaperin reunat toisiaan vasten ja kierrä pari kertaa, jotta paketti pysyy kiinni.
- Aseta paketit uunipellille ja kypsennä 15–20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä ennen paperin poistamista. Ripottele päälle chilisiivuja ja korianterisilppua. Tarjoile sitruunalohkojen kera.