Hyppää sisältöön
kala uunipellillä vihannesten kera

Aasialaista kalaa ja vihreitä kasviksia

2 annosta
Valmistusaika
20 min
Ainesosat
  • 1
    pieni punainen chili
  • 250 g
    parsakaalia tai parsaa
  • 200 g
    paksoita halkaistuna
  • 100 g
    sokeriherneitä
  • 2 150 g
    siikafileetä
  • 2 rkl
    Tamari Soijakastiketta
  • 2 rkl
    extra-neitsytoliiviöljyä tai rypsiöljyä
  • 1 cm:n
    pala tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl
    hunajaa
  • 1 rkl
    korianterinlehtiä
  • 1
    pieni sitruuna
Ohjeet
  1. Paloittele puolikas chili pieniksi paloiksi ja toinen puolikas isommiksi paloiksi. Jaa parsakaali, paksoi ja sokeriherneet kahdelle suurelle leivinpaperiarkille. Aseta kala kasvisten päälle.
  2. Sekoita tamarikastike, öljy, raastettu inkivääri, hunaja, silputtu korianteri ja paloiteltu chili pienessä kulhossa. Valuta seos kalafileiden päälle. Nosta leivinpaperin reunat toisiaan vasten ja kierrä pari kertaa, jotta paketti pysyy kiinni.
  3. Aseta paketit uunipellille ja kypsennä 15–20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. Anna jäähtyä ennen paperin poistamista. Ripottele päälle chilisiivuja ja korianterisilppua. Tarjoile sitruunalohkojen kera.

Haku