Hyppää sisältöön
kanaleivät piknikille tomaatin ja basilikan kera

Kanaleivät piknikille

4 kpl
Valmistusaika
yli 60 min
Ainesosat
  • 4
    maustamatonta kanafileetä
  • 1/2 dl
    hunajaa
  • 1/2 dl
    Dijon-sinappia
  • suolaa
  • 1
    punainen paprika
  • 1
    punasipuli
  • Tuoretta baby-pinaattia
  • 8
    viipaletta täysjyväleipää
Ohjeet
  1. Marinoi kanafileet. Laita kanat kulhoon, lisää sekaan hunaja, Dijon-sinappi sekä suola ja sekoita ne yhteen huolellisesti.
  2. Laita fileet ja marinadi suljettavaan pussiin tai rasiaan ja anna maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
  3. Huuhtele vihannekset. Leikkaa paprika sekä punasipuli siivuiksi.
  4. Kypsennä marinoidut kanapalat paistinpannulla. Anna jäähtyä hetki.
  5. Voitele leipäpalat molemmilta puolilta ja paista pannulla rapeiksi.
  6. Täytä kanalla, paprikalla, punasipuliviipaleilla ja koristele tuoreella baby-pinaatilla. Herkullista!
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku