![Benecol_FI_kanaleivat_piknikille kanaleivät piknikille tomaatin ja basilikan kera](https://evermade-benecol-multisite-website.s3.eu-north-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2020/06/25072214/Benecol_FI_kanaleivat_piknikille.jpg)
Kanaleivät piknikille
4 kpl
Valmistusaika
yli 60 min Ainesosat
-
4maustamatonta kanafileetä
-
1/2 dlhunajaa
-
1/2 dlDijon-sinappia
-
suolaa
-
1punainen paprika
-
1punasipuli
-
Tuoretta baby-pinaattia
-
8viipaletta täysjyväleipää
Ohjeet
- Marinoi kanafileet. Laita kanat kulhoon, lisää sekaan hunaja, Dijon-sinappi sekä suola ja sekoita ne yhteen huolellisesti.
- Laita fileet ja marinadi suljettavaan pussiin tai rasiaan ja anna maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia.
- Huuhtele vihannekset. Leikkaa paprika sekä punasipuli siivuiksi.
- Kypsennä marinoidut kanapalat paistinpannulla. Anna jäähtyä hetki.
- Voitele leipäpalat molemmilta puolilta ja paista pannulla rapeiksi.
- Täytä kanalla, paprikalla, punasipuliviipaleilla ja koristele tuoreella baby-pinaatilla. Herkullista!
Reseptissä käytetyt tuotteet