Hyppää sisältöön
kuhakeitto porkkanoiden ja tillin kera

Maistuva kuhakeitto

4 annosta
Valmistusaika
alle 60 min
Ainesosat
  • 1
    sitruunan raastettu kuori
  • 1
    sipuli
  • 50 g
    fenkolia
  • 200 g
    porkkanaa
  • 700 g
    perunoita
  • 4 rkl
    voita
  • 12 dl
    vettä
  • 4 rkl
    kalafondia
  • 2
    laakerilehteä
  • muutama mauste ja valkopippuri
  • 500 g
    kuhafileetä
  • 1/2 dl
    hienonnettua tilliä
  • nokare
    Benecol Maistuva levite
  • suolaa
  • Tarjoile:
  • piparjuurituorejuuston kanssa
Ohjeet
  1. Pese ja raasta sitruunan kuori.
  2. Hienonna sipuli ja fenkoli.
  3. Pese, kuori ja viipaloi porkkanat ja perunat.
  4. Kuutioi kuhafileet isoiksi paloiksi.
  5. Kuullota hetki sipulia, fenkolia ja sitruunan kuoriraastetta rasvassa. Lisää 6 dl vettä ja kalafondi. Anna kiehua noin viisi minuuttia
  6. Lisää perunat, loppu vesi ja mausteet. Anna kiehua noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Siirrä kattila sivuun.
  7. Lisää kalapalat ja anna hautua 1-2 minuuttia.
  8. Viimeistele keitto nokareella Benecol Maistuvaa, (suolalla) ja tillisilpulla.
  9. Tarjoile piparjuurituorejuuston kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku