Hyppää sisältöön
marjaisat mehujäät mansikoilla ja mustikoilla

Marjaisat mehujäät

6 kpl
Valmistusaika
yli 60 min
Ainesosat
  • 3 prk
    Benecol raparperijogurttia
  • 100 g
    vadelmia
  • 100 g
    karhunvatukoita
  • sitruunamehua
  • 6 kpl
    tuoreita mansikoita
Ohjeet
  1. Kaada Benecol jogurtit tehosekoittimeen. Lisää sekaan vadelmat sekä karhunvatukat. Lisää joukkoon sitruunamehua. Sekoita tehosekoittimella tasaiseksi seokseksi.
  2. Viipaloi mansikat ja aseta muutama viipale jokaisen mehujäämuotin reunoille.
  3. Kaada seos varovasti muotteihin mansikoiden päälle ja pakasta.
  4. Anna jäätyä vähintään neljä tuntia.
  5. Saat mehujäät helposti irtoamaan muoteista, kun annat niiden olla hetken aikaa lämpimän veden alla.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku