Hyppää sisältöön
pestokanaa pastan ja basilikan kera

Pestokana

2 annosta
Valmistusaika
20 min
Ainesosat
  • 25 g
    basilikaa
  • 25 g
    pinjansiemeniä
  • 15 g
    murennettua parmesaanijuustoa
  • 1
    valkosipulinkynsi
  • 40 g (pestoon)
  • 15 g (öljyä)
  • 2
    tuoretta kanan rintafilettä à 150 g
  • 160 g
    haluamaasi pastaa
  • höyrytettyä parsakaalia ja papuja
Ohjeet
  1. Valmista pesto silppuamalla basilika pienessä monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää pinjansiemenet, juusto ja valkosipuli ja sekoita uudelleen. Lisää Benecol® Oliivi -levite ja sekoita tahnaksi. Siirrä syrjään.
  2. Lämmitä uuni lämpötilaan 200 °C / kiertoilmauuni 180 °C. Lämmitä öljy paistinpannussa. Lisää kananrintapalat ja anna kypsyä 10 minuuttia. Kääntele paloja, jotta molemmat puolet ruskistuvat. Aseta leivinpaperille ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja valuta hyvin. Sekoita joukkoon pesto, peitä kannella ja jätä sulamaan pariksi minuutiksi. Tarjoile kana ja pasta kasvisten kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku