Pestokana
2 annosta
Valmistusaika
20 min Ainesosat
-
25 gbasilikaa
-
25 gpinjansiemeniä
-
15 gmurennettua parmesaanijuustoa
-
1valkosipulinkynsi
-
40 g (pestoon)Benecol Oliivi levite
-
15 göljyä
-
2tuoretta kanan rintafilettä à 150 g
-
160 ghaluamaasi pastaa
-
höyrytettyä parsakaalia ja papuja
Ohjeet
- Valmista pesto silppuamalla basilika pienessä monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää pinjansiemenet, juusto ja valkosipuli ja sekoita uudelleen. Lisää Benecol® Oliivi -levite ja sekoita tahnaksi. Siirrä syrjään.
- Lämmitä uuni lämpötilaan 200 °C / kiertoilmauuni 180 °C. Lämmitä öljy paistinpannussa. Lisää kananrintapalat ja anna kypsyä 10 minuuttia. Kääntele paloja, jotta molemmat puolet ruskistuvat. Aseta leivinpaperille ja kypsennä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja valuta hyvin. Sekoita joukkoon pesto, peitä kannella ja jätä sulamaan pariksi minuutiksi. Tarjoile kana ja pasta kasvisten kanssa.
Reseptissä käytetyt tuotteet