Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tämä sisältö on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille

Hyppää sisältöön

Materiaalit

Me haluamme tukea sinua työssäsi terveydenhuollon ammattilaisena. Täältä löydät esitteitä ja ladattavaa materiaalia kasvistanolin kolesterolia alentavasta vaikutuksesta niin omaan käyttöösi kuin potilaitasi varten.

Benecol-potilasopas

Benecol-potilasopas on suunniteltu ladattavaksi ja annettavaksi potilaille koulutusmateriaalina. Esite kattaa hyödyllisiä aiheita, joiden avulla potilaat voivat oppia kolesterolista, sepelvaltimotaudista ja terveellisen kolesterolia alentavan elämäntavan noudattamisesta.

Lataa PDF ›

Benecol-repäisylehtiö jaettavaksi potilaille

Benecol-repäisylehtiö on terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön tarkoitettu materiaali. Sen irrotettavilta sivuilta löytyvät nopeasti tärkeimmät tiedot kasvistanoliesteristä sekä Benecol-tuotteista ja niiden oikeasta käytöstä. Kussakin lehtiön lehdessä on kuva koko Benecol-tuotevalikoimasta. Lehtiön kannessa on lisäksi täydentävää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille. 

Tilattavassa lehtiössä on 50 potilaille jaettavaa lehteä.

Lataa PDF (FI) ›

Lataa PDF (SE) ›

Tilaa lehtiö ›

Benecol-esite ammattilaisille

Benecol-esite terveydenhuollon ammattilaisille sisältää tietoa kasvistanoliesterin todistetusta kolesterolia alentavasta tehosta.

Lataa PDF

Tilaa esite

Benecol Potilasryhmät -esite

Benecol Potilasryhmät -esitteessä tutustutaan kolmen havainnollistavan potilasesimerkin, Minnan, Mikan ja Ainon kautta kasvistanoliesteriä sisältävien tuotteiden käyttöön osana elämäntapoja ja ruokavaliota.

Lataa PDF ›

Benecol-kirjallisuuskatsaus terveydenhuollon ammattilaisille

Benecol on suositusten mukainen, tehokas ja helppo keino alentaa kolesterolia-esite on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille. Se sisältää keskeiset tiedot kasvistanoliesteristä ja sillä tehdystä tutkimuksesta sekä tuoreimpien hoitosuositusten viestit kasvistanoliesterin käytöstä osana kolesterolin ruokavaliohoitoa.

Lataa PDF ›

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys + taustamateriaali

Painavaa asiaa kolesterolista ja sydänterveydestä -esitys on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisten työn tueksi potilasohjaukseen. Esitys sisältää perustietoa kolesterolista, valtimonkovettumataudin synnystä, valtimotautien riskitekijöistä, terveellisestä ruokavaliosta sekä Benecol-tuotteista.

Lisätietomateriaali esityksen tueksi on ladattavissa pdf-tiedostona.

Lataa PDF ›
Lataa PPT ›
Lataa Taustatietoa PDF ›

Kasvistanoliesteritutkimusten kirjallisuusluettelo

Kirjallisuusluettelo sisältää kasvistanoliesterillä tehtyjen kliinisten tutkimusten viitteet aakkosjärjestyksessä sekä aiheesta julkaistut meta-analyysit ja katsausartikkelit.

Lataa PDF ›

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa

Kasvistanoliesteri hoitosuosituksissa -luettelo sisältää kaikki suomalaiset ja keskeisimmät kansainväliset ehkäisy- ja hoitosuositukset, joissa kasvistanoliesteriä suositellaan kolesterolin alentamiseen.

Lataa PDF ›

Plant Stanol Ester Clinical Summary

Clinical Summary on yhteenveto kasvistanolin kliinisistä tutkimuksista.

Lataa PDF ›

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla Benecol® uutuustuotteista  ja kasvistanoliesteri tutkimuksista

Tilaa uutiskirje

Haku