Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tämä sisältö on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille

Hyppää sisältöön

Tutustu asiantuntijoihimme

Benecol Healthcare Professionals

Meillä on ilo esitellä asiantuntijaryhmämme. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tuovat runsaasti tietoa ja asiantuntemusta yritykseemme. Tiimin jäsenet työskentelevät Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Suomessa. Voit ottaa yhteyttä oman alueesi asiantuntijoihin hcpmarketing@raisio.com

Global tiimi

Claire Rea

Clairen tiimi vastaa terveydenhuollon ammattilaisiin kohdistuvasta Benecol markkinoinnista (HCP-tiimi). Koulutukseltaan Claire on laillistettu ravitsemusterapeutti.

Clairella on myös kaupallisen alan tutkinto Dublinin University Collegesta ja hän aloitti työuransa rahoitusalalla. Palava kiinnostus ravitsemustieteisiin sai hänet kuitenkin palaamaan opintojen pariin ja niinpä hän suoritti toisen yliopistotutkintonsa ravitsemustieteen alalta Dublinin Trinity Collegessa. Valmistuttuaan ravitsemusterapeutiksi Claire on työskennellyt yli vuosikymmenen elintarviketeollisuudessa vastaten laajasti erilaisista tuotekategorioista ja kohderyhmistä aina lapsista vanhuksiin asti.

Claire nauttii työskentelystä elintarviketeollisuudessa, koska se antaa erinomaisen mahdollisuuden sekä hyödyntää omaa kliinistä ravitsemusosaamistaan että vaikuttaa positiivisesti kansanterveyteen jakamalla uusinta tutkimukseen perustuvaa tietoa terveydenhuollon ammattilaisille ja heidän asiakkailleen.

Sarah Franciosi

Sarah suoritti ravitsemustieteen kandidaatin tutkinnon Lontoon King’s Collegesta, jossa hänen tutkimuksensa keskittyi kroonisten, ei-tarttuvien tautien ehkäisyyn. Hän valmistui työskentelemään tieteellisissä ja ravitsemuspohjaisissa tehtävissä elintarviketeollisuudessa terveellisten ruokien kategoriassa, mukaan lukien lasten ravitsemus ja maitotuotteet. Sarah suoritti maisterintutkinnon Southamptonin yliopistosta, jossa hänen työstämässä kvalitatiivisessa tutkimuksessa keskityttiin ruokaostosvalintoihin vaikuttaviin tekijöihin ja siihen, kuinka supermarketit voivat tukea terveellisempiä valintoja.

Koko hänen 10-vuotisen uransa ajan Sarahin intohimo on kehittynyt tieteelliseen viestintään ruokamaailmassa, tavoitteena antaa yksilöille mahdollisuuden tehdä terveellisempiä, tietoon perustuvia valintoja ruokavaliossaan optimoidakseen pitkän aikavälin terveyttä.

Sarah on Raisiossa tiedeviestintä- ja ravitsemuspäällikkömme, joka auttaa välittämään avaintietoa sepelvaltimotaudista, lipidien hallinnan tärkeydestä ja Benecolin roolista näiden tautien ehkäisyssä. Hän työskentelee maailmanlaajuisessa tiimissä kuroakseen umpeen uuden tieteen ja tiedon välistä kuilua sekä terveydenhuollon ammattilaisille että kuluttajille.

Suomen tiimi

Elena Bäckström

Elena vastaa Benecol HCP-markkinoinnista Suomessa. Elenalla on tutkinnot kauppatieteistä ja hallintotieteistä ja hän on työskennellyt yli 20-vuotisen työuransa aikana useissa eri tehtävissä lääketeollisuudessa. Elena kokee palkitsevana tutkitun tiedon jakamisen lääkäreille, sairaanhoitajille ja ravitsemusterapeuteille. Kun ammattilaiset saavat aina tuoreimmat tiedot kasvistanoliesteriin ja kolesterolin alentamiseen liittyvistä tieteellisistä tutkimuksista, pystyvät he auttamaan potilaitaan alentamaan kolesteroliaan.

Sofia Mustonen

Sofia toimii myyntiedustajana Suomen Benecol-tiimissä ja on koulutukseltaan terveydenhoitaja. Hän vastaa yhteydenpidosta sekä yksityisen että julkisen puolen terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Terveysasiat ovat lähellä Sofian sydäntä. Hän uskoo, että yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa voimme auttaa ihmisiä alentamaan kolesterolitasojaan ruokavalion ja elämäntapamuutosten avulla ja siten vähentämään heidän sydän- ja verisuonisairauksien riskiään.

Ennen tuloaan Benecol-tiimiin Sofia työskenteli terveydenhoitajan tehtävissä vuodesta 2014. Hänellä on kokemusta mm. koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta, avohoidosta sekä turvapaikanhakijoiden ja pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollosta.

Iso-Britannian tiimi

Helen Vanner

Helen vastaa terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnista ja -koulutustoiminnasta Isossa-Britanniassa. Helen on työskennellyt terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnin parissa yli 25 vuoden ajan lääketieteellisen teknologian ja farmasian alalla sekä yksityisen sairaanhoidon parissa. Hän on erikoistunut useisiin lääketieteen aloihin, ml. sydänsairaudet ja gastroenterologia. Helen tekee mielellään töitä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja haluaa tukea heitä tärkeässä työssä sydänterveyden edistämiseksi.

Trevor Lake

Trevor on Benecol Iso-Britannian tiimin ravitsemustuoteasiantuntija Sussexin alueella. Hän työskentelee terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, auttaen heitä viemään potilailleen keskeiset tiedot ja kliiniset tutkimukset kolesterolin hallinnasta elämäntapojen ja ruokavalion avulla.

Trevor on työskennellyt NHS:ssä ja paikallishallinnossa eturivin rooleissa ensihoitajana ja myös johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan, ennen siirtymistään terveydenhuoltoalalle lääke- ja lääkinnällisten laitteiden teollisuudessa. Trevorilla on laaja kokemus markkinoille pääsystä, kaupallisesta myynnistä, liiketoiminnan kehittämisestä sekä kouluttamisesta.

Trevorilla on myös yhteiskuntatieteiden tutkinto ja hän on suhtautuu intohimoisesti potilaiden hoitoon ja hyvinvointiin.

Irlannin tiimi

Helena O’Dwyer

Helena vastaa terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnista Irlannissa. Hänellä on perustutkinnot markkinoinnista ja ranskan kielestä sekä markkinointijohtamisen jatkotutkinto.

Helenalla on yli 20-vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista. Ennen Benecol-tiimiin tuloaan hän työskenteli liiketoiminnan kehittämisen ja projektinhallinnan parissa rahoitus- ja viestintäalalla. Benecol HCP-tiimissä hän luo ja ylläpitää hyviä suhteita Irlannin laajaan terveydenhuollon ammattilaisten verkostoon ja tarjoaa samalla tietoa uusimmista tutkimuksista liittyen sydänterveyteen ja kolesterolin alentamiseen kasvistanolin avulla.

Susan Devergie

Susan on Irlannin Benecol -asiakaspäällikkö ja hän työskentelee terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tukien heitä välittämään potilailleen uusinta tietoa elämäntapojen ja ruokavalion merkityksestä kolesterolin hallinnassa.

Susanilla on yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollosta ja hän on työskennellyt useissa lääkeyrityksissä resepti- ja käsikauppalääkkeiden parissa. Susanin peruskoulutus on markkinoinnin parista ja ennen siirtymistään lääketeollisuuteen hän toimi myyntipäällikkönä tietokoneteollisuudessa.

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla Benecol® uutuustuotteista ja kasvistanoliesteri tutkimuksista

Tilaa Uutiskirje

Haku