Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tämä sisältö on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille

Hyppää sisältöön

Tutustu asiantuntijoihimme

Benecol Healthcare Professionals

Meillä on ilo esitellä asiantuntijaryhmämme. Tiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tuovat runsaasti tietoa ja asiantuntemusta yritykseemme. Tiimin jäsenet työskentelevät Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Suomessa. Voit ottaa yhteyttä oman alueesi asiantuntijoihin hcpmarketing@raisio.com

Global tiimi

Claire Rea

Clairen tiimi vastaa terveydenhuollon ammattilaisiin kohdistuvasta Benecol markkinoinnista (HCP-tiimi). Koulutukseltaan Claire on laillistettu ravitsemusterapeutti.

Clairella on myös kaupallisen alan tutkinto Dublinin University Collegesta ja hän aloitti työuransa rahoitusalalla. Palava kiinnostus ravitsemustieteisiin sai hänet kuitenkin palaamaan opintojen pariin ja niinpä hän suoritti toisen yliopistotutkintonsa ravitsemustieteen alalta Dublinin Trinity Collegessa. Valmistuttuaan ravitsemusterapeutiksi Claire on työskennellyt yli vuosikymmenen elintarviketeollisuudessa vastaten laajasti erilaisista tuotekategorioista ja kohderyhmistä aina lapsista vanhuksiin asti.

Claire nauttii työskentelystä elintarviketeollisuudessa, koska se antaa erinomaisen mahdollisuuden sekä hyödyntää omaa kliinistä ravitsemusosaamistaan että vaikuttaa positiivisesti kansanterveyteen jakamalla uusinta tutkimukseen perustuvaa tietoa terveydenhuollon ammattilaisille ja heidän asiakkailleen.

Holly Roper

Holly on valmistunut hiljattain Sheffieldin yliopistosta laillistetuksi ravitsemusterapeutiksi. Työuransa hän aloitti British Nutrition Foundation -järjestössä harjoittelijana. Jonka jälkeen Holly aloitti uransa elintarviketeollisuudessa Terveys- ja Ravitsemusviestintävastaavana, jossa hän sai arvokasta kokemusta elintarviketeollisuudesta ja pystyi kehittämään taitojaan HCP-markkinoinnin saralla. Tällä hetkellä Holly työskentelee Sarahin perhevapaasijaisena tiedeviestintä- ja ravitsemuspäällikkönä vastaten tieteellisestä viestinnästä liittyen sydänterveyteen, kasvistanoleihin ja kolesterolia alentaviin elintarvikkeisiin.

Suomen tiimi

Elena Bäckström

Elena vastaa Benecol HCP-markkinoinnista Suomessa. Elenalla on tutkinnot kauppatieteistä ja hallintotieteistä ja hän on työskennellyt yli 20-vuotisen työuransa aikana useissa eri tehtävissä lääketeollisuudessa. Elena kokee palkitsevana tutkitun tiedon jakamisen lääkäreille, sairaanhoitajille ja ravitsemusterapeuteille. Kun ammattilaiset saavat aina tuoreimmat tiedot kasvistanoliesteriin ja kolesterolin alentamiseen liittyvistä tieteellisistä tutkimuksista, pystyvät he auttamaan potilaitaan alentamaan kolesteroliaan.

Sofia Mustonen

Sofia toimii myyntiedustajana Suomen Benecol-tiimissä ja on koulutukseltaan terveydenhoitaja. Hän vastaa yhteydenpidosta sekä yksityisen että julkisen puolen terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Terveysasiat ovat lähellä Sofian sydäntä. Hän uskoo, että yhdessä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa voimme auttaa ihmisiä alentamaan kolesterolitasojaan ruokavalion ja elämäntapamuutosten avulla ja siten vähentämään heidän sydän- ja verisuonisairauksien riskiään.

Ennen tuloaan Benecol-tiimiin Sofia työskenteli terveydenhoitajan tehtävissä vuodesta 2014. Hänellä on kokemusta mm. koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta, avohoidosta sekä turvapaikanhakijoiden ja pitkäaikaistyöttömien terveydenhuollosta.

Iso-Britannian tiimi

Helen Vanner

Helen vastaa terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnista ja -koulutustoiminnasta Isossa-Britanniassa. Helen on työskennellyt terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnin parissa yli 25 vuoden ajan lääketieteellisen teknologian ja farmasian alalla sekä yksityisen sairaanhoidon parissa. Hän on erikoistunut useisiin lääketieteen aloihin, ml. sydänsairaudet ja gastroenterologia. Helen tekee mielellään töitä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja haluaa tukea heitä tärkeässä työssä sydänterveyden edistämiseksi.

Nicky Mappledoram

Nicky on Benecol -asiakaspäällikkö vastuualueenaan Iso-Britannia. Uransa ensimmäiset 5 vuotta Nicky työskenteli rahoitusalalla ja ennen Benecol-tiimiin siirtymistään hän ehti toimia 9 vuoden ajan lääke-esittelijänä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa.

Faiza Abbasi

Faiza on Benecol-asiakaspäällikkö Isossa-Britanniassa. Hän vastaa yhteydenpidosta Lontoossa ja sen ympäristössä toimiviin terveydenhuollon ammattilaisiin tavoitteenaan auttaa heitä edistämään potilaidensa terveyttä. Faiza varmistaa, että terveydenhuollon ammattilaisilla on pääsy ajan tasalla oleviin Benecol -potilasmateriaaleihin.

Faizalla on yli 10 vuoden kokemus lääkkeiden myyntityöstä useiden eri sidosryhmien kanssa, minkä ansiosta hänellä on vankka ymmärrys terveydenhuollon toimintatavoista ja päivittäisistä haasteista.

Irlannin tiimi

Helena O’Dwyer

Helena vastaa terveydenhuollon ammattilaismarkkinoinnista Irlannissa. Hänellä on perustutkinnot markkinoinnista ja ranskan kielestä sekä markkinointijohtamisen jatkotutkinto.

Helenalla on yli 20-vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista. Ennen Benecol-tiimiin tuloaan hän työskenteli liiketoiminnan kehittämisen ja projektinhallinnan parissa rahoitus- ja viestintäalalla. Benecol HCP-tiimissä hän luo ja ylläpitää hyviä suhteita Irlannin laajaan terveydenhuollon ammattilaisten verkostoon ja tarjoaa samalla tietoa uusimmista tutkimuksista liittyen sydänterveyteen ja kolesterolin alentamiseen kasvistanolin avulla.

Susan Devergie

Susan on Irlannin Benecol -asiakaspäällikkö ja hän työskentelee terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tukien heitä välittämään potilailleen uusinta tietoa elämäntapojen ja ruokavalion merkityksestä kolesterolin hallinnassa.

Susanilla on yli 15 vuoden kokemus terveydenhuollosta ja hän on työskennellyt useissa lääkeyrityksissä resepti- ja käsikauppalääkkeiden parissa. Susanin peruskoulutus on markkinoinnin parista ja ennen siirtymistään lääketeollisuuteen hän toimi myyntipäällikkönä tietokoneteollisuudessa.

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla Benecol® uutuustuotteista ja kasvistanoliesteri tutkimuksista

Tilaa Uutiskirje

Haku