Oletko terveydenhuollon ammattilainen?

Tämä sisältö on tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisille

Hyppää sisältöön

Potilaat, jotka voivat hyötyä Benecol®-tuotteista

Millaiset potilaat voivat hyötyä Benecol®-tuotteista?

Kansainväliset ohjeistukset suosittelevat johdonmukaisesti käyttämään kohonneen kolesterolin hallinnassa kasvistanoliesteriä sisältäviä tuotteita. Euroopan kardiologisen seuran (EAS) ja Euroopan ateroskleroosiyhdistyksen (ESC) yhdessä vuonna 2019 julkaisemat suositukset määrittelevät kasvistanoliesterin kolme kohderyhmää seuraavasti:1

henkilöt, joilla on kohonnut seerumin kolesterolitaso ja matala tai keskitason sydäntautiriski mutta jotka eivät tarvitse kolesterolia alentavaa lääkitystä
korkean ja erittäin korkean riskin potilaat, kuten diabeetikot, jotka eivät saavuta LDL-kolesterolin tavoitearvoja pelkillä statiineilla tai jotka eivät siedä statiineja
aikuiset ja lapset (kuusivuotiaasta alkaen), joilla on familiaalinen hyperkolesterolemia.

Jos haluat tietää lisää erityyppisistä potilaista, katso Sarahin, Bobin ja Minnien tarinat alla.

Sarah

Sarah on 39-vuotias myyntipäällikkö. Sarah ei tupakoi, ja hän elää kohtuullisen aktiivista elämää. Hiljattain tehdyssä terveystarkastuksessa hän sai kuulla LDL-kolesterolinsa olevan koholla.

Katso Sarahin video

Bob

Bob on 46-vuotias opettaja. Bobilla todettiin 2-tyypin diabetes ja hyperkolesterolemia määräaikaisessa terveystarkastuksessa neljä vuotta sitten.

Katso Bobin video

Minnie

Minnie on 7-vuotias jalkapalloa harrastava tyttö. Hänellä diagnosoitiin äskettäin familiaalinen hyperkolesterolemia.

Katso Minnien video

Kasvistanolia sisältävät Benecol -tuotteet: päivittäinen keino alentaa kolesterolia

Benecol-tuoteperheestä löytyy tuotteita jokaiseen makuun. Valikoimassa on levitteitä, jogurtteja ja juomia useina eri makuina. Laajasta tuotevalikoimasta on helppo poimia omaan ruokavalioonsa parhaiten soveltuva vaihtoehto.

Benecol-jogurttijuomat

Benecol-jogurttijuomat suositellaan nautittavaksi aterian yhteydessä. Yksi jogurttijuoma päivässä riittää alentamaan kolesterolia. Valikoimassa on neljä eri makua. Kaikki juomat ovat laktoosittomia ja ilman lisättyä sokeria.

Benecol-levitteet

Benecol-levitteistä on saatavana neljä eri makuvaihtoehtoa. Levitteiden rasvapitoisuus vaihtelee, mutta kasvistanolia kaikissa levitteissä on yhtä paljon. Kasvistanolin suositellun päiväannoksen saa 30 grammasta eli 6 teelusikallisesta levitettä.

Benecol-jogurtit

Benecol-jogurtit ovat herkullinen tapa lisätä kasvistanolia ruokavalioon. Yksi jogurtti aamupalalla tai aterian jälkeen riittää. Kätevä neljän jogurtin pakkaus sisältää jogurtteja kahta eri makua.

Benecol-Greek Style jogurtit

Kreikkalaistyylisen Benecol-jogurtin täyteläinen rakenne ja raikas maku saavat makuhermosi hyrisemään. Nauti välipalana tai lisää ruokiisi. Päiväannoksen kasvistanolia, joka alentaa kolesterolia, saa puolikkaasta purkista.

Tilaa uutiskirje pysyäksesi ajan tasalla Benecol® uutuustuotteista  ja kasvistanoliesteri tutkimuksista 

Tilaa uutiskirje

Haku