Hyppää sisältöön
paistetut persikat paistinpannulla

Paistetut persikat

2 annosta
Valmistusaika
alle 30 min
Ainesosat
  • 1
    persikka
  • 2 tl
    sitruunarypsiöljyä
  • 1 tl
    vaahterasiirappia
  • 1
    rosmariinin oksa
  • 1
    kanelitanko
  • 3
    tähtianista
  • ripaus suolaa
  • Lisäksi:
  • Benecol Greek Style Maustamaton Jogurtti
  • vaahterasiirappia
Ohjeet
  1. Halkaise persikat ja poista kivet.
  2. Kuumenna pannulla öljy. Lisää vaahterasiirappi ja mausteet.
  3. Paista persikoita pannua pyöritellen, kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet väriä ja makua.
  4. Tarjoa kylmän jogurtin ja vaahterasiirapin kanssa.

Haku