Hyppää sisältöön

Sydänterveyttä, vastuullisesti

 

Ruokaa suurella sydämellä.
Terveyttä meille ja maapallolle.

Benecol on osa Raisio-konsernia, joka tarjoaa vastuullisesti tuotettua, turvallista ja terveellistä ruokaa, joka on tehty laadukkaista raaka-aineista. Vastuullisuustyön tavoitteet ja toimenpiteet on koottu Hyvän ruuan ohjelmaan:

  1. Terveellinen ruoka
  2. Kestävä ruokaketju
  3. Ympäristöystävälliset pakkaukset
  4. Ilmastonmuutos ja hiilineutraalius
  5. Terveellisen ruuan ammattilaiset

Terveellinen ruoka

Benecol-tuotteissa hyvä maku yhdistyy terveellisyyteen. Tuotekehitystämme ohjaavat Raision terveellisen ruuan kriteerit. Pyrimme jokaisessa tuotteessa nautinnolliseen makukokemukseen, jossa rasvan laatu sekä kuidun, suolan ja sokerin määrä on optimoitu.

Benecol-tuotteisiin on lisätty kasvistanolia.
Tämä kasviperäinen ainesosa alentaa tehokkaasti kolesterolia. Alla oleva merkki kertoo tieteellisesti tutkituista terveysvaikutuksista.

Kestävä ruokaketju

Edistämme ruokaketjun vastuullisuutta kestävillä raaka-ainevalinnoilla sekä sitouttamalla tavarantoimittajamme eettisiin periaatteisiin.

Kunnioitamme YK:n ihmisoikeuksien julistusta ja Kansainvälisen Työjärjestön (ILO) määrittelemiä työntekijöiden perusoikeuksia.

Hyvinvointia edistävät innovaatiot, vastuulliset raaka-aineet ja koko ruokaketjun asiantuntemus ovat toimintamme ytimessä.

Benecol, vastuullisuus

Raaka-aineet

Raaka-ainehankinnan läpinäkyvyys ja raaka-aineiden vastuullinen tuotanto ja jäljitettävyys ovat meille tärkeitä. Käytämme ainoastaan vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita. Lisäksi olemme sitoutuneet GMO-vapaiden raaka-aineiden käyttöön. Suurin osa raaka-aineistamme hankitaan Pohjois- ja Keski-Euroopasta.

Palmuöljy: Käytämme vain RSPO-sertifioitua vastuullista palmuöljyä. Raisio on ollut kestävän palmuöljyn yhdistyksen, Roundtable on Sustainable Palmoil (RSPO) jäsen vuodesta 2011.

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Benecol-tuotteiden pakkauksissa käytetään vain kierrätykseen kelpaavaa muovia.

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että pakkauksemme ovat helposti kierrätettäviä, ja minimoimme tuotannossamme pakkausmateriaalin käytön. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on lopettaa muovin käyttö Benecol-tuotepakkauksissa.

Tutustu tarkemmin Raisio-konsernin  vastuullisuustyöhön ja tavoitteisiin!

Lue lisää

Haku