Hyppää sisältöön

Kuntoilu – löydä kipinäsi

Motivaatiolla on iso merkitys, kun pyrit sovittamaan kuntoilun osaksi päivittäisiä rutiinejasi. Oletko kokeillut näitä konsteja itsesi kannustamiseen?

Seuraa edistymistäsi

Tekniikka tarjoaa monia mahdollisuuksia, kuten esimerkiksi puhelinsovelluksia, joilla voit seurata kuntosi kohenemista ja matkaasi kohti tavoitteita.

Olipa lajisi juoksu, kävely, patikointi tai pyöräily, kokeile vaikkapa Sports Tracker-sovellusta. Sillä seuraat vauhtiasi, kulutettua aikaa ja taittamaasi matkaa sekä arvioit kalorinkulutustasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi ja noudattaa juuri sinulle räätälöityä treeniohjelmaa.

Sovelluksia on saatavilla mahtava määrä, ja useimmat niistä ovat maksuttomia. Mikset siis tutkisi vaihtoehtoja ja etsisi itsellesi sopivinta?

Varaa aika kalenteristasi

Hyväksi havaittu konsti pitää yllä motivaatiota on merkitä kuntoilulle varatut hetket kalenteriin samaan tapaan kuin lääkäriajat tai muut tärkeät tapaamiset. Laita vielä muistutukset päälle!

Ei pelkkää pakkopullaa

Jos kuntoilumotivaation löytäminen on totisen työn takana, koeta ajatella liikkumisen monipuolisia vaikutuksia. Liikunta vapauttaa endorfiineja, hyvän olon hormoneja, joten treenin jälkeen olet myös täynnä hyvää mieltä!

Katso kaikki vinkit

Haku