Hyppää sisältöön
tuorepuuro mustikoilla ja banaaneilla

Mustikka-jogurttituorepuuro

Tuorepuuro valmistetaan edellisenä iltana ja annetaan seistä 6–8 tuntia. Sitä ei tarvitse kypsentää aamulla, vaan se on valmista syötäväksi suoraan jääkaapista!
1 annos
Valmistusaika
5 min
Ainesosat
  • 40 g
    (runsas 1 dl) kaurahiutaleita
  • 1 plo
  • 3/4 dl
    maitoa
  • 1/2
    banaani paloiteltuna
  • kourallinen tuoreita tai pakastemarjoja
  • kanelia (valinnainen)
Ohjeet
  1. Kaada kaurahiutaleet, Benecol-jogurttijuoma ja maito kulhoon.
  2. Peitä kelmulla tai laita kannelliseen astiaan ja anna seistä yön yli.
  3. Lisää annokseen aamulla esimerkiksi banaaniviipaleita ja mustikoita. Mausta halutessasi ripauksella kanelia. Nauti kylmänä!

Haku