Mustikka-jogurttituorepuuro
Tuorepuuro valmistetaan edellisenä iltana ja annetaan seistä 6–8 tuntia. Sitä ei tarvitse kypsentää aamulla, vaan se on valmista syötäväksi suoraan jääkaapista!
1 annos
Valmistusaika
5 min Ainesosat
-
40 g(runsas 1 dl) kaurahiutaleita
-
1 plo
-
3/4 dlmaitoa
-
1/2banaani paloiteltuna
-
kourallinen tuoreita tai pakastemarjoja
-
kanelia (valinnainen)
Ohjeet
- Kaada kaurahiutaleet, Benecol-jogurttijuoma ja maito kulhoon.
- Peitä kelmulla tai laita kannelliseen astiaan ja anna seistä yön yli.
- Lisää annokseen aamulla esimerkiksi banaaniviipaleita ja mustikoita. Mausta halutessasi ripauksella kanelia. Nauti kylmänä!
Reseptissä käytetyt tuotteet