 
                    
    Tomaatti-feta toast
                    1 Leipä
                    
                
                                Valmistusaika
                    alle 30 min                Ainesosat
                    - 
                                                                            muutamakirsikkatomaatti
- 
                                                                            1 tljuoksevaa hunajaa
- 
                                                                            1 tlbalsamiviinietikkaa
- 
                                                                            2palaa ruisleipää
- 
                                                                            50 gkevyt feta-juustoa
- 
                                                                            runsaastituoretta basilikaa
Ohjeet
                    - Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne kahtia. Laita kirsikkatomaatit pieneen kulhoon ja lorauta päälle hunajaa ja balsamiviinietikkaa.
- Voitele ruisleipäsiivut Benecol Maistuvalla.
- Lusikoi toisen leipäsiivun päälle tomaattiseos ja murustele päälle fetajuusto.
- Laita tomaattien ja fetan päälle vielä runsaasti tuoretta basilikaa, nosta toinen leipäpala kanneksi.
- Paista täytettyä leipää voileipägrillissä tai paistinpannulla painon alla, kunnes se on ihanan rapea ja juusto on sulanut.
Reseptissä käytetyt tuotteet
                                                            
                                                     
                                            