Tomaatti-feta toast
1 Leipä
Valmistusaika
alle 30 min Ainesosat
-
muutamakirsikkatomaatti
-
1 tljuoksevaa hunajaa
-
1 tlbalsamiviinietikkaa
-
2palaa ruisleipää
-
50 gkevyt feta-juustoa
-
runsaastituoretta basilikaa
Ohjeet
- Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne kahtia. Laita kirsikkatomaatit pieneen kulhoon ja lorauta päälle hunajaa ja balsamiviinietikkaa.
- Voitele ruisleipäsiivut Benecol Maistuvalla.
- Lusikoi toisen leipäsiivun päälle tomaattiseos ja murustele päälle fetajuusto.
- Laita tomaattien ja fetan päälle vielä runsaasti tuoretta basilikaa, nosta toinen leipäpala kanneksi.
- Paista täytettyä leipää voileipägrillissä tai paistinpannulla painon alla, kunnes se on ihanan rapea ja juusto on sulanut.
Reseptissä käytetyt tuotteet