Hyppää sisältöön
tomaatti-fetajuusto ruistoast

Tomaatti-feta toast

1 Leipä
Valmistusaika
alle 30 min
Ainesosat
  • muutama
    kirsikkatomaatti
  • 1 tl
    juoksevaa hunajaa
  • 1 tl
    balsamiviinietikkaa
  • 2
    palaa ruisleipää
  • 50 g
    kevyt feta-juustoa
  • runsaasti
    tuoretta basilikaa
Ohjeet
  1. Pese kirsikkatomaatit ja halkaise ne kahtia. Laita kirsikkatomaatit pieneen kulhoon ja lorauta päälle hunajaa ja balsamiviinietikkaa.
  2. Voitele ruisleipäsiivut Benecol Maistuvalla.
  3. Lusikoi toisen leipäsiivun päälle tomaattiseos ja murustele päälle fetajuusto.
  4. Laita tomaattien ja fetan päälle vielä runsaasti tuoretta basilikaa, nosta toinen leipäpala kanneksi.
  5. Paista täytettyä leipää voileipägrillissä tai paistinpannulla painon alla, kunnes se on ihanan rapea ja juusto on sulanut.
Reseptissä käytetyt tuotteet

Haku