Hyppää sisältöön
Kolesterolia alentava ruohosipuli tuorejuusto
Ravintosisältö
  • 100 g
    Yksi annos (40 g)
  • Energiaa
    734 kJ / 177 kcal
    294 kJ / 71 kcal
  • Rasvaa josta tyydyttynyttä
    14 g 7,3 g
    5,6 g 2,9 g
  • Hiilihydraatteja josta sokereita
    6,5 g 2,9 g
    2,6 g 1,2 g
  • Proteiinia
    6,4 g
    2,6 g
  • Suolaa
    1,0 g
    0,4 g
  • Kasvistanolia
    5,0 g
    2,0 g
  • Laktoosia
    < 0,01 g
    < 0,01 g

Benecol Ruohosipuli tuorejuusto

Uudessa terveysvaikutteisessa tuorejuustossa yhdistyvät kasvistanolin tutkittu teho kolesterolin alentamisessa sekä täyteläinen ja kuohkea koostumus.
Laktoositon
Gluteeniton
Osta verkosta

 

Herkullisen helppo tapa!

Raikkaassa ruohosipulituorejuustossa maistuu aito ruohosipuli. Se on maittavaa leivän päällä sellaisenaan, ja sopii mainiosti myös ruokien ja suolaisten leivonnaisten ainekseksi.

Sydänmerkki

 

Benecol-tuorejuustoille on myönnetty Sydänmerkki.

 

Yksi annos päivässä alentaa kolesterolia

Benecol-tuorejuuston avulla saat päivittäisessä käytössä alennettua kolesteroliasi jo 2-3 viikossa. Benecol-tuorejuustot sisältävät kasvistanolia, joka alentaa tehokkaasti kolesterolia. Kolesterolia alentavan päiväannoksen kasvistanolia saa 40 grammasta tuorejuustoa eli esim. reiluhko annos kahdella leivällä (2 x 20g); 160 gramman rasia sisältää neljä päiväannosta. Alla tarjoiluehdotus.

Benecol tuorejuuston annosteluohjeistus

Ainesosat

Laktoositon rahka (maito), kasvistanoliesteri (kasvistanoli 5%), vesi, ruohosipuliseos [vesi, suola, ruohosipuli (0,5%), muunnettu maissitärkkelys, sakeuttamisaineet (pektiini, guarkumi, ksantaanikumi), aromit, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, kalsiumsitraatti)], laktoositon maitojauhe, suola, stabilointiaineet (karrageeni, johanneksenleipäpuujauhe).

Ravintosisältö
Ravintosisältö
  • 100 g
    Yksi annos (40 g)
  • Energiaa
    734 kJ / 177 kcal
    294 kJ / 71 kcal
  • Rasvaa josta tyydyttynyttä
    14 g 7,3 g
    5,6 g 2,9 g
  • Hiilihydraatteja josta sokereita
    6,5 g 2,9 g
    2,6 g 1,2 g
  • Proteiinia
    6,4 g
    2,6 g
  • Suolaa
    1,0 g
    0,4 g
  • Kasvistanolia
    5,0 g
    2,0 g
  • Laktoosia
    < 0,01 g
    < 0,01 g

Haku